вівторок, 30 березня 2010 р.

Пошук "Авторитету"

Кожен трейдер з часом приходить до висновку що можна не самому прогнозувати ринок, а користуватись порадами так званих "авторитетів". Під цим поняттям розуміють "видатних" осіб які розповсюджують свою теорію зростання чи падіння ринку у вигляді підписки за гроші. Але перед тим як використовувати їх прогнози слід розглянути такі аспекти:
1. Кожен авторитет має свою унікальну систему і розповсюджує її.
2. Теорія стає загально доступною і популярною тоді коли ринок тимчасово починає працювати відповідно до прогнозів, і якщо є бажання "проїхатись на поїзді" визнаного авторитету то потрібно як мінімум знати час та місце своєї "зупинки".
3. З часом кожна теорія перестає працювати і ви можете "проїхати зупинку", та як наслідок втратити час та гроші.
4. Велику роль у співпраці грає те що людина автоматично намагається уникнути відповідальності, і перекласти її на когось. Щоб потім можна було сказати "то не моя вина".
Тому дам кожному безкоштовну пораду - вивчайте ринок, розробляйте власну стратегію і несіть відповідальність самостійно. І те що заробите/втратите буде тільки вашим, і можливо з часом ви зможете стати теж авторитетом, писати прогнози і заробляти цим на "шматочок хліба з ікрою"

Немає коментарів:

Дописати коментар